کد خبر : 1000
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 نوامبر 2023 - 16:20
- بازدید

قیمت و خرید بهترین مودم وای فای ارزان خانگی دیجی کالا

اگر کمی به دنیای اطراف نگاه کنید به این مسئله پی خواهید برد که با فراگیرشدن اینترنت ADSL،  خرید مودم مناسب به یکی از اساسی ترین نیازهای خانواده ها و سازمان تبدیل شده است. مودم از همین رو شرکت های مختلف به سراغ طراحی و تولید مودم های ADSL با امکانات و کیفیت های مختلف رفته اند.   مودم چیست؟ قبل از اینکه به سراغ […]

اگر کمی به دنیای اطراف نگاه کنید به این مسئله پی خواهید برد که با فراگیرشدن اینترنت ADSL،  خرید مودم مناسب به یکی از اساسی ترین نیازهای خانواده ها و سازمان تبدیل شده است.

قیمت و خرید بهترین مودم وای فای ارزان خانگی دیجی کالا

مودم

از همین رو شرکت های مختلف به سراغ طراحی و تولید مودم های ADSL با امکانات و کیفیت های مختلف رفته اند.

 

مودم چیست؟

قبل از اینکه به سراغ انواع مدل های مودم برویم، تعریف کوتاهی از آن را خدمت شما شرح خواهیم داد. در واقع مودم وسیله کوچکی است که اتصال افراد به اینترنت را مقدور می سازد. مودم در اصل از مخفف دو کلمه Modulator و Demodulator به وجود آمده است. که به واسطه آن درخواست کاربر را به مبدا شبکه و همچنین نتیجه را از مبدا به کاربر منتقل می کند.

 

مودم دایال آپ Dial up Modem:

در گذشته تنها راهی که کاربران میتوانستند به اینترنت دسترسی پیدا کنند، Dial up بود. این مودم ها به دو صورت داخلی و خارجی در بازار موجود بودند که امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، هم اکنون دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد.

انواع مودم ADSL:

امروزه مودم های ADSL را به دو دسته تقسیم بندی می کنند:

  • مودم اترنت
  • مودم اترنت تک پورت

این مودم ها اغلب از یک پورت USB و یک پورت LAN تشکیل شده است. همچنین این امکان وجود دارد که موردم های سیمی از پورت USB بهره مند نباشند و یا برعکس باشند. مودم هایی که دارای سیم هستند تک پورت بوده و توانایی اتصال تنها به یک کامپیوتر را دارند. این مسئله به این معنی است که آنها فقط به یک سیستم سرویس خواهند داد. این دسته از موردم های تک پورتی قیمتی ارزان داشته و به همین دلیل در بسیاری از خانه ها جا خوش کرده است.

 

خرید مودم بی سیم Wireless یا مودم وای فای WiFi:

مودم بی سیم را بهترین نوع مودم برای آن دسته از کاربرانی، که قصد اتصال به اینترنت را دارند نامگذاری کرده اند. در واقع تمامی کاربران چه در خانه و چه در محل کار به راحتی میتوانند از مودم وای فای استفاده نمایند. اما سوالی که ذهن بسیاری را درگیر کرده این است که چرا باید به سراغ خرید مودم وای فای برویم؟ همانطور که از نام وای فای میتوان حدس زد؛ امکان اتصال همزمان لپ تاپ، موبایل و تبلت را فراهم می آورد. این نوع از مودم ها ۴ پورت LAN را درگیر میکند و به وسیله آن میتوان ۴ لپ تاپ و کامپیوتر را مستقیم به اینترنت وصل نمود. هر چند که مودم های وای فای تک پورت نیز امروزه با قیمتی ارزان تر در بازار موجود می باشند. برای برد بیشتر اینترنت نیز در برخی از این نوع مودم ها ۲ الی ۳ آنتن تعبیه شده است. خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و دانش، تمامی گوشی های هوشمند قابلیت اتصال به وای فای را نیز دارند.

 

 انواع مودم وایرلس Wireless یا مودم وای فای WiFi:

مودم های وایرلس، امروزی فرکانسی ۲٫۴ گیگاهرتز دارند. که از لحاظ برد، سرعت انتقال و حتی کیفیت ارسال سیگنال می توانند تفاوت هایی را با یکدیگر داشته باشند. از همین رو آنها را به سه دسته تقسیم بندی می کنند:

  • مودم وایرلس سری A و B

قدیمی ترین نوع مودم وای فای را میتوان مودم های سری A و B دانست. این مودم ها بسیار ضعیف بوده و تنها حدود ۵۰ فوت داخلی و ۷۵ فوت خارجی را پشتیبانی می کند.

  • مودم وایرلس سری G

در وهله اول باید بدانید که G مخفف کلمه GOOD می باشد. امروزه به واسطه عملکرد خوب این مودم باعث شده تا بسیاری از افراد برای مصارف خانگی از آن استفاده نمایند. پوشش داخلی آنها چیزی حدود ۱۵۰ فوت و پوشش خارجی آنها نیز حدود ۹۱٫۴۴ متر می شود. که چیزی حدود ۲ برابر بیشتر از محدوده دسته اول مودم ها را پشتیبانی می کند. همچنین سرعت انتقال ۱۲۸ مگابایتی آن موجب شده تا این روزها طرفداران زیادی پیدا کند.

 

  • مودم وایرلس سری N:

حرف N نیز مخفف کلمه Newest Generation بوده که در اصلی معنی جدیدترین نسل را دارد. این مودم ها در سال ۲۰۱۰ به بازار ارائه شد و توانست برای استفاده در شرکت ها و محیط های بزرگ علاقمندان زیادی را به سمت خود جذب نماید. در واقع پوشش داخلی ۲۵۰ فوتی و پوشش خارجی ۶۰۰ فوتی این مودم باعث شده تا نسبت به دو نوع قبلی سرعت و همچنین محدوده بزرگتری را پشتیبانی نماید.

 

تفاوت بین مودم وایرلس تک آنتن و مودم وایرلس چند آنتن:

اگر بخواهیم تفاوت میان مودم های وایرلس تک آنته و چند آنته را خدمت شما شرح دهیم، باید بدانید که اصلی ترین تفاوت آنها به سرعت انتقال دیتا برمیگردد. مودم های سری N که از دو آنتن بهره مند می باشند این توانایی را دارند که محدوده فرکانس ۵ گیگاهرتز را پوشش دهد. هر چند که مودم های وایرلس چند آنته برای محیط های بزرگ مناسب به نظر می آیند اما برای مصارف خانگی و آپارتمان ها گزینه خوبی به شمار نمی آیند. در واقع برای انتخاب میان مودم ۲ الی ۳ آنتن تنها باید به تعداد دستگاه های متصل توجه داشته باشید. مطمئنا هر چه تعداد دستگاه بیشتر باشد، سرعت کمتری به هر کدام از دستگاه ها اختصاص پیدا می کند. اگر به دنبال خرید مودم هستید باید به این مسئله آگاهی داشته باشید که عدد بعد از  حرف N سرعت انتقال مودم را نشان می دهد.

 

تفاوت مودم وایرلس تک پورت و مودم وایرلس ۴ پورت:

اگر بخواهیم واقع بینانه به آنها نگاه کنیم، هیچ تفاوتی میان آنها وجود ندارد. در واقع از لحاظ کیفیتی هیچ تفاوتی میان مودم تک پورت و ۴ پورت وجود ندارد. معمولا افراد تنها زمانی به سراغ بهره گیری از مودم ۴ پورت می روند که نیاز به اتصال دستگاه PC باشد.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات